Nynas på taken



Äntligen! Lärlingebältet och halsbandet med en raffel i silver är mina! Å min fina kurpis som jag sytt själv med en 5-öring från 1957 (för då är jag född :P) i knoppen! På Gärdet och sota öppna spisar med Andreas, Danne och Adam! Behold Kaknästornet i bakgrunden! Ny skjorta på väg också... stay tuned!

Sjunger examination bara: Du dudu du dudu...

Sista veckan innan tentan var väldigt nojig.. Mitt ibland redovisningar av rapportskrivning och Hjärt och lung -räddning.. Ujuj..
Var säkerligen vettiga saker vi fick lära oss.. bara att det inte riktigt gick att fokusera just då.. Var kul med de lustiga dockorna osv men tentan var viktigast just då iaf.. Jag råpluggade både onsdag och torsdag.. Och tack någon för att det gick vägen! Svarade på alla frågorna så jag känner mig rätt lugn.. Lättnad det var att kunna komma ut från klassrummet snacka med folk å sen dra till vitan för lite fyrk å grilla..
Övriga höjdpunkter under veckan var när Jimmy kom ihåg att ta med sig glassen jag och Anneli glötm hade glömt hos honom från grilalt veckan innan.. Ahmnamnam!

Första veckan ute på LIAn var ju galet kort.. tre dagar.. Första dagen var jag ute med Danne som vanligt.. Ima på morgonen och ventilationsrengöring på eftermiddagen.. usch för å krypa runt på vindar.. tror jag slog i huvudet ett femtal gånger..

På tisdagen fick jag åka med våran verkare Jocke å bland annat täta nya kanaler till kakelugnar på Rörstrandsgatan. Det var najs! Både damm å lera å fej över hela armarna och kläderna! Mindre kul på eftermiddagen då ajg fick sitta och hjälpa tjejerna på kontoret med registeraringar av arbetsrapporter... men men.. det var ju nyttigt och jag gjorde Denise glad! Så det kändes helt okej ändå!

Onsdagen åkte jag och Jesper runt med teknikern Andreas som skadade armen på förra LIAn och blivande tekniker Carl på BSK. Åkte alla fyra i mällarens bil medans han hade en vanligt skåpbil då Bolibompa gjorde repotage om sotaryrket som han skulle vara med i...

Idag har jag sytt en egen kurpis med - tro det eller ej - en femöring i! ..Den är iofs från 1957.. jag är itne diekt född då.. Men iaf! Najs... Folkis ringde å sa att lärlingbältena hade kommit också! Å mitt halsband med Raffel! ^^ Kommer va fin på jobbet imorgon känner jag!

Kan man vara gladare... ? näe.. Du dudu du...
Kolla in!
http://www.youtube.com/watch?v=HjPS_CGljYQ&feature=PlayList&p=DFF2BF96DA5B7565&index=10


Dagis, bäbisar och lekstuga.. Dvs. Mästargården!

HALLÅ ÄLLÄHR!! Äller.. eller hej.. (Läses på göteborska)

Två första dagarna i veckan var praktik.. och enkel sådan..

Vi började måndagen med att göra provtryckningar och läckagemätningar av fem kanaler. Lätt med tanke på att vi hade en supermodern finemangsappart som både provtryckte och läckagemätte...
På eftermiddagen satt vi å löse den teoretiska delen med "Sune och Agda".. De skulle nog inte gå så smidigt om vi skulle vikariera för våran mällare.. meeen.. en timma tog diskutionerna och sen var vi överens och åkte hem! ^^

På tisdagen satt vi och myste framför en braskamin i två timmar och tog tempen på rökgaserna en gång var femte minut.. Jag förbannade mig själv som glömde mina mini-högtalare hemma.. Det är väldigt långtråkigt att elda.. bildbevis för vad som händer när läraren går därifrån kommer senare... Brrriinner det ällährrr???
På eftermiddagen fick jag och Maglus, stundvid Mattias, stå i regn och rusk i ca 1,5 h på taket å lokalisera kanaler.. Jag tappade ner två penor i skorsten under den tiden och höll på att ge upp hela projektet över att våran grupp inte nytjade kommunikation...
Men hela dagen lystes upp över att vi fann kattungar... ja KATTUNGAR! på övervåningen när vi kom in från regnet.. Jag saknar att ha katt jätte mycket nu!

Onsdagen hade vi sista uppstarten.. Äntligen.. slutet är nära!

Torsdagen blev väldigt skum.. Föreläsningen från kommunal som blev inställd jätte mycket tidigare under utbildningen blev av på en timma med en person som inte kom från kommunal, var van att föreläsa för högstadieklasser och ja.. så vidare.. totalt löseri med våran tid.. vissa i klassen blev nästan förbannade... Några av oss var redan pålästa på vad kollektivavtalet sa och fick nästan föreläsa åt föreläsaren! ;D

Slutet gott allting gott.. Några av oss grillade och drack hemma hos Jimmy efter säkert 2 timmar i bilkö på E4an ;D Värt hur som helst!

Nu är det en vecka kvar till tenta och praktik... Wish us luck!


GRILLA!!!!!

 

EXTRA!


Bra drag!! Från förra helgen... Tack till Tyron på ANT!

RSS 2.0